Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Toteutamme LVI-urakat ja teemme LVI-huoltoa monipuolisesti sekä isoihin että pieniin kohteisiin yrityksille ja yksityisasiakkaille. Laadukkaasti tehty LVI-työ valmistuu aina aikataulussa kokeneiden tekijöiden ansiosta. Lämpöpumppujen sekä muiden LVI-laitteiden myynti, huolto- ja asennus.

Teemme laadukkaat hitsaustyöt ammattitaidolla. Hitsaamme teollisuusputkistot sekä teemme esimerkiksi rosteri- ja alumiinihitsausta. Kaikki hitsaustyöt tehdään taidokkaasti ja laatukriteerien mukaan.

Olemme myös teräsrakentamisen ammattilaisia. Meiltä onnistuu monenlainen teräsrakentaminen – ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Suunnittelemme ja toteutamme myös esimerkiksi talotekniikka- ja biokaasukontteja.

Teemme ilmanvaihtojärjestelmien ja vesivirtojen säätö- ja mittaustöitä. Palveluihimme kuuluu myös lämmöntasapainotukset. Säätö- ja mittaustöillä varmistetaan, että järjestelmä toimii hyvin ja on asennettu oikein. Laadimme mittauksista tarvittavat asianmukaiset pöytäkirjat.

Kysy lisää palveluistamme – soita tai laita viestiä lomakkeella!

Tarjoamme tasokasta asiakaspalvelua ja pidämme huolen asiakastyytyväisyydestä. Jokainen projekti mukautetaan juuri sinun kotisi, yrityksesi tai taloyhtiösi tarpeisiin. Saat meiltä urakka- tai tuntilaskutuksen toiveidesi mukaan. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja teemme työmme vahvalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä